به دلیل تحریم ها و بالا بودن نرخ ارز و همه گیری ویروس کرونا بسیاری از محصولات وارداتی به ایران وارد نمی شوند . دستگاه تصفیه آب یکی از همین محصولات می باشد . 

خوشبختانه دستگاه تصفییه آب در ایران سابقه طولانی داشته و بسیاری از تولید کنندگان توان تولید و مونتاژ دستگا تصفیه آب را دارند. 

در چندین سال اخیر برند های زیادی در داخل ایران اقدام به تولید و مونتاژ دستگاه تصفیه آب نموده اند . 

شرکت بازرگانی پاکاب گستر با دارا بودن 12 سال سابقه فعالیت تخصصی در زمینه تصفیه آب توانسته است با دانش و تخصص خود به تولید دستگاه تصفیه آب ایرانی با بهترین کیفیت و به روز ترین تکنولوژی و پایین ترین قیمت ممکن بپردازد. شرکت بازرگانی تصفیه آب پاکاب گستر با تولید برند تصفیه آب لایف واتر Life water  و ثبت قانونی آن و اخذ مجوز های قانونی و بهداشتی یکی از بهترین و با کیفیت ترین دستگاه های تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتی را وارد بازار کرده است.

دستگاه تصفیه آب خانگی لایف واتر در 10 مدل با کیفیت و قابلیت های متنوعی نیاز تمام سلایق را برآورده نموده است . 

مدل های دستگاه تصفیه آب لایف واتر 

1- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل اکو

دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل اکو پلاس

2- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل اکو پلاس

دستگاه تصفیه آب اکو پلاس

3- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل تراست

4- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل تراست پلاس

5- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل نوبل

6- دستگاه تصفیه آب لایف واتر مدل نوبل پلاس

7- دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل اکو 

دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل اکو

8- دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل اکو پلاس

دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل اکو پلاس

9- دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل نوبل

10- دستگاه تصفیه آب اینلاین لایف واتر مدل نوبل پلاس 

گارانتی دستگاه تصفیه آب لایف واتر 

بازرگانی پاکاب گستر گارانتی معتبر دستگاه تصفیه آب در ایران می باشد . دستگاه های لایف واتر دارای گارانتی بسیار معتبر 12 ماهه ، ماهه و 24 ماهه بدون قید و شرط و خدمات پساز فروش مادام العمر می باشد.

نمایندگی مرکزی دستگاه تصفیه آب لایف واتر 

نمایندگی اصلی دستگاه تصفیه آب لایف واتر در تهرانسر بلوار لاله واقع شده است . شما می توانید برای خرید دستگاه تصفیه آب لایف واتر و خدمات پس از فروش آب به نمایندگی تصفیه آب در تهرانسر و یا شماره تماس های 09126464625 و 44537769 و 44537550 تماس بگیرید .

دستگاه تصفیه هوا تایوانی آمریک ایر

سرویس ، تعمیر و تعویض فیلتر دستگاه تصفیه آب

دستگاه تصفیه آب تایوانی

آب ,تصفیه ,  ,لایف ,واتر ,دستگاه ,تصفیه آب ,لایف واتر ,آب لایف ,دستگاه تصفیه ,واتر مدل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هادی پرفیوم: خرید و فروش آنلاین عطر و ادکلن های زنانه و مردانه ماژیک درمان های پزشک برتر دانشنامۀ کوچک من من تلاش میکنم پس هستم مشاوره مذهبی مطالب شاد و با حال راه روشن مهندسی دریا فروشگاه آنلاین لباس